This website uses cookies to ensure you have the best experience. Learn more

Every Essay

814 words - 4 pages

Thinking Styles Test - 'Word' document Read each set of words and tick the two in each group that best describe you.
1. A. I am imaginative. B. I like finding things out. C. I am realistic about things. D. I like puzzles.

2. A. I am organised. B. I am happy when things change. C. I like to ask questions about things. D. I like finding things out.

3. A. I like discussing and arguing. B. I like to get to the point. C. I like making things and thinking in new ways. D. I like seeing how things fit together.

4. A. I get on well with people. B. I like to do things with my hands. C. I like school work. D. I am adventurous

5. A. I am precise. B. I am flexible. C. I like things to be organised. D. I am inventive.

6. A. I like to share things and ideas. B. I like everything to be in order.

C. I am sensible. D. I like to be independent.

7. A. I like to do better than other people. B. I like things I do to be perfect. C. I like ...view middle of the document...

12. A. I am a good talker and writer. B. I like finding things out.

C. I am a careful person. D. I like to work things out in my head.

13. A. I am good at asking questions. B. I like to do things several times to get it right. C. I care about people and myself. D. I like looking at things in detail.

14. A.I like getting things finished. B. I am good at finding ways to do things. C. I like finding and working with new ideas. D. I like working things out.

15. A. I am good at doing things. B. I am good at feeling when things are right or wrong. C. I am good at thinking. D. I like experimenting.

1. After completing the test, circle the letters of the rods you chose for each number in the grid below. I 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. C A B B A B B C II D C A C C C D A III A B D A B A C B IV B D C D D D A D

9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 2. Now add up the Totals of circles In each column.

D A D C B A A Total _______

A C B D D C C Total _______

B B C A C D B Total _______

C D A B A B D Total _______

3. Now take the total from each column and multiply it by 4 I II III IV _____ _____ _____ _____ X4= _____ Concrete Sequential ( CS.) Abstract Sequential ( AS.) Abstract Random ( AR.) Concrete Random ( CR.)

X 4 = _____ X 4 = _____ X 4 = _____

4. The one with the highest number shows you how you most often process information and how you prefer to work 5. To get a really good picture of how your mind likes to work, you can put all of the information above onto a chart on the next page. It is very easy. All you have to do is to put a dot on the number of your score in each of the four areas 9CS, AS, AR, CR) then join-up the dots. If you are like most people you will discover that you actually have some ability in each of the four areas, but most people will prefer to think and work in one particular way.

After you have completed your

Personal thinking-style test on The previous page Chart your results below
CS 60 50 40 30 20 10 CR 60 50 40 30 20 10 X 10 20 30 40 50 60 AR 10 20 30 40 50 60 AS

Our thanks to John LeTellier and Dell Publishing, 666 Fifth Avenue, New York, NY 10103, for permission to reprint this test from Quantum Learning, by Bobbi DePorter. The test is based on research by professor Anthony Gregorc.

Other assignments on Every

Honoring America Essay

344 words - 2 pages Honoring America's Military Heroes Being a citizen of America is great but when I think of our military heroes that are fighting for my freedom is a whole another level. These men and women are dying every day, nothing could compare our veterans to that. This country stands unified, red white and blue with beautiful stars, that’s you. Honor our Americans Veterans whether they’re living or deceased, they’re on land, air, sea, during a war

India Vs Spain Essay

323 words - 2 pages .” (Stanford.edu, n.d.). Our culture defines who you are as a person; it contours ones judgment to a certain approach. In other words, it is our identity. Every nation has its own set of morals and is defined by its own distinct cultures; which gives rise to cultural differences between each and every country in this world. In this vast world, no two cultures are exactly identical. Taking into account India and Spain, needless to mention, both the

Miracles

357 words - 2 pages --or to the opera,
Or stand a long while looking at the movements of machinery,
Or behold children at their sports,
Or the admirable sight of the perfect old man, or the perfect old
woman,
Or the sick in hospitals, or the dead carried to burial, 20
Or my own eyes and figure in the glass;
These, with the rest, one and all, are to me miracles,
The whole referring--yet each distinct, and in its place.

To me, every hour of the light and dark is a

Technology

1219 words - 5 pages 1.1 Variables 5 Example 1.1.4 Rewriting an Existential Universal Statement Fill in the blanks to rewrite the following statement in three different ways: There is a person in my class who is at least as old as every person in my class. a. Some is at least as old as . . b. There is a person p in my class such that p is c. There is a person p in my class with the property that for every person q in my class, p is . Solution a

Accounting Management

324 words - 2 pages $15,000 now. 8. PV of lump sum payment of $30,000 = 1 _ * $30,000= $6,989.96 (1+.06)^25 PVA of $1,000 every month for 25 years= = 1000 * 1- ( __1____) (1+.06)^25 .06 =$12,783.35 Therefore, the maximum amount to invest to make it worthwhile is $6,989.96 + $12,783.35= $19,773.31 9. FVA of $75,000 every year for the next 10 years at 6% 75,000 * (((1.06)^10)-1) .06 =$988,560 Gift to reach goal= $1,000,000- $988,560 =$11,440 10. FVA of $150,000 every year for the next 20 years at 7% 150,000 * (((1.07)^20)-1) .07 =$6,149,324 Amount to donate to charity = $6,149,324- $6,000,000 =$149,324

Vvvvv

289 words - 2 pages surrounded me. Once the lights were dimmed and the music began, I came to the realization of who Alan Menken was, the composer of all the classic Disney songs! With every song that was sung, I was slowly transported back to my childhood. I could remember watching those Disney icons in the back on my mom’s mini van as we traveled for summer vacations. I truly enjoyed every second of this revue. It is absolutely crazy how a song can transport you

Transcription

315 words - 2 pages Polypeptide synthesis- transcription and translation Proteins are made up of polypeptides. Every organism needs to make their own proteins. The biochemical machinery in the cytoplasm of each cell has the capacity to make every protein from just 20 amino acids. The proteins it manufactures depend upon the instructions that are given by the DNA in the cell's nucleus. The process is that DNA provides the instructions in the form of a long sequence

Personal Accomplishment

333 words - 2 pages My Personal Accomplishment, My Personal Goals One of my greatest achievements in the field of teaching is accompanying my students every year into a competition where the battle field is to showcase their best skills especially in home economic development. At first, it was very hard as we required to have continues training not just for my students but for me who needs to attend trainings and seminars so I could have additional knowledge and

Mc Donalds

380 words - 2 pages McDonald's: McDonald's' daily customer traffic (62Million) is greater than the population of Great Britain. McDonald's sells more than 75 hamburgers every second. Counting $32 billion in revenue from franchise stores, McDonald's claims the 68th biggest economy, bigger than Ecuador. McDonald's hires around 1 million workers in the US every year. One in every eight American workers has been employed by McDonald's. McDonald's

Asdf

456 words - 2 pages 1. Currently, two options are available for modernization of a pumping station in a water treatment facility. Option 1 is to install a pumping system which is more durable at a cost of $20,000. With this option, the system will require to be replaced every 15 years. The maintenance cost for this system runs at $4,000 every five years. Option 2 is to install a cheaper pumping system. It costs $12,000. However, the system must be replaced

Sample Sql

400 words - 2 pages employees who have the character string “er” as part of their job title. select ename from emp where job like '%er%'; ENAME ------------ Smith Jones Blake Walker Clark Adams James Miller 3. For every sales rep who has customers, show the sales rep number and the largest available credit (with the column heading MAX_AVAIL_CREDIT) among his/her customers. Exclude any customer who does not have a sales rep assigned yet. The

Similar Documents

Every Essay

465 words - 2 pages , and sometimes the reaction will be negative, causing the worst to come out in people. In the text Every Man In This Village Is A Liar, Megan Stack describes the story of a Palestinian woman, and how the all the conflict got to her so much that she broke out leading to her being tortured. After being released, she spent her days and nights drinking, smoking and feeling sad. She allowed the conflict to take control of her life, steering it in a negative direction.

Every Good Boy Essay

452 words - 2 pages Syrestyrke ”S” er en betegnelse for en vilkårlig syre. Syrens styrke defineres ud fra: Saq+H2Ol⇌Baq+H3O+(aq) Hvis vi bruger ligevægtsloven og sætter vands stofmængdebrøk lig med 1, får vi: B*[H3O+][S]=Ks Ks kaldes syrens styrkekonstant. Da Ks er en ligevægtskonstant, er den naturligvis uafhængig af syrens koncentration i opløsningen. Ks er en (temperaturafhængig) stofkonstant. En syre med en meget lille Ks-værdi reagerer næsten

We Are Killing Us Essay

322 words - 2 pages We are killing us I believe that one day human will not be able to live on earth anymore. Look all around the world, every country is trying their best to develop their industries in every area. They take natures away replace with artificial things, statistics shows that we cut down forty seven hundred trees everyday, think about it, isn’t that horrible? There are a lot more environmental problems, each one of them is a threat of our

Descriptive Writing Essay

277 words - 2 pages Over a certain period of time I will be studying a child under the age of 5. I will be visiting the child every 2 weeks for a couple of weeks to see how they physically develop. I will be looking at their gross and fine motor skills of the child. Every visit I will be doing something new like painting, playing catch or going to the park etc. I will look at her normal routines of her everyday life. I will take pictures and collect information